Για αρκετά χρόνια έχουμε φιλοξενήσει ετησίως μεγάλες και επιτυχημένες εκδηλώσεις το μήνα Νοέμβριο. Φέτος, θέλουμε να κάνουμε κάτι εντελώς νέο και να προσφέρουμε σε όλους τους υπάρχοντες πελάτες μας ένα αποκλειστικό γεγονός, με εντελώς νέο περιεχόμενο.

Θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας! Ως εκ τούτου, σας καλούμε να έρθετε και να μάθετε τα τελευταία νέα σχετικά με την εξέλιξη του Better Globe στην Ανατολική Αφρική, να μάθετε πώς προχωρά η επένδυσή σας και πώς επηρεάζετε την κοινωνική ανάπτυξη μέσω των οικονομικών σας επιλογών

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:

Νέα, επιτυχίες και το μελλοντικό πρόγραμμα

Ο Johan Gustafsson είναι ο επιχειρηματίας, για τον οποίο το Better Globe λειτουργεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς τομείς. Έχει συνεισφέρει σε δεκάδες χιλιάδες δέντρα που φυτεύτηκαν και ηγήθηκε επίσης της επίσκεψης στις επιχειρήσεις στην Κένυα και στην Ουγκάντα αυτό το καλοκαίρι.

Ο Johan θα μιλήσει για την πρακτική διαφορά που κάνουν τα δέντρα σας για τους ανθρώπους και το κλίμα, καθώς και για την πρόοδο που έχει σημειώσει το Better Globe κατά τη διάρκεια του τελευταίου οικονομικού έτους. Μπορεί επίσης να μάθετε τι σχέδια έχει το Better Globe για το μέλλον και για τη συνεργασία που καθιστά δυνατή τη δημιουργία μιας αυτοκατευθυνόμενης διαδικασίας βελτίωσης, επικεντρώνεται στους συνεργαζόμενους αγρότες καθώς και στην επέκταση στην Ουγκάντα.

Το Better Globe ως ένα ηθικό και βιώσιμο μέρος των μακροπρόθεσμων αποταμιεύσεων

Ο Jan Bolmeson είναι πολιτικός μηχανικός και τώρα ασχολείται με την εκπαίδευση των Σουηδών σε ζητήματα διαχείρισης οικονομικών. Μέσα από το blog και το podcast RikaTillsammans, βοηθάει δεκάδες χιλιάδες αποταμιευτές και επενδυτές κάθε εβδομάδα να πάνε τις αποταμιεύσεις τους στο επόμενο επίπεδο.

Είναι πελάτης του Better Globe από το 2008 και επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις αυτοπροσώπως πέντε φορές. Ο Jan θα αναλύσει την επένδυση σε δέντρα, θα τη συγκρίνει με άλλα είδη αποταμιεύσεων και θα εξηγήσει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξοικονόμηση σε δέντρα ως μέρος του χαρτοφυλακίου σας.

Επηρεάζοντας το μέλλον και δημιουργώντας κοινωνικά οφέλη με χρήμα και δέσμευση

Ο Lennart Göthe είναι ο διευθυντής της εταιρείας που με την πάροδο του χρόνου έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες του Better Globe. Ήταν ο πρώτος πελάτης που ταξίδεψε στην Κένυα το 2006 και είναι ορκισμένος να κάνει τη διαφορά για τους ανθρώπους, το περιβάλλον και τις κοινότητες.

Ο Lennart θα μιλήσει για τις τελευταίες τάσεις στις βιώσιμες αποταμιεύσεις, τις επιπτώσεις των επενδύσεων και για τον τρόπο κατά τον οποίο δημιουργούμε κοινωνικά οφέλη επιλέγοντας ενεργά το πού τοποθετούμε τα χρήματά μας.

Κλείστε θέση στην εκδήλωση για τους πελάτες

Εγώ, η Cathrin Nilsson, μαζί με τους συναδέλφους μου, σας καλωσορίζουμε θερμά. Θα οργανώσω τις εκδηλώσεις μας και είμαι πελάτης του Better Globe από το 2009. Ελπίζουμε να γνωρίσουμε πολλούς πελάτες σε αυτές τις εκδηλώσεις του Νοεμβρίου.

Μπορούμε ήδη να αποκαλύψουμε ότι η βραδιά θα περιέχει τουλάχιστον μία πραγματικά κερδοφόρα έκπληξη για όλους τους συμμετέχοντες.

Κλείστε θέση:

  • Στοκχόλμη – Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, 18.00 – περίπου 20.00
  • Γκέτεμποργκ – Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου, 18.00 – περίπου 20.00
  • Μάλμε – Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, 18.00 – περίπου 20.00

Πρόσθετες πόλεις ενδέχεται να προστεθούν αργότερα. Θα είναι όλα διαθέσιμα στο ημερολόγιό μας.

Μετά τιμής,
Cathrin Nilsson, Οργανώτρια


Ξεκινήστε να εξοικονομείτε σε δέντρα ή κρατήστε μια θέση σε ένα webinar

Αν θέλετε επίσης να πάρετε και εσείς μέρος, να κάνετε καλό, συμβάλλετε σε έναν καλύτερο κόσμο και να διαχειριστείτε τις αποταμιεύσεις σας με ηθικό, βιώσιμο και μακροπρόθεσμο τρόπο χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Παρακαλούμε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ στην ιστοσελίδα, εάν έχετε άλλες ερωτήσεις. Έχουμε μια σελίδα Συχνών ερωτήσεων με τις 50 πιο συχνές ερωτήσεις και φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@betterglobe.com.

Απάντηση

Χωρίς σχόλια