Έχουμε την χαρά να προσκαλούμε όλους τους πελάτες μας στην ετήσια ενημερωτική συνάντηση. Σε αυτήν την εκδήλωση, θα σας δώσουμε πληροφορίες σχετικά το καλό στο οποίο έχουν συμβάλλει τα δέντρα σας και θα σας ενημερώσουμε για τα σημαντικότερα γεγονότα του φετινού έτους. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλα όσα έχουν επιτευχθεί.

Θα μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε δύο σύντομες θεματικές διαλέξεις σχετικά με τη βιώσιμη και ηθική αποταμίευση και τις θετικές οικονομικές επιπτώσεις των δικών σας αγορών. Οι αποταμιεύσεις μας έχουν μεγαλύτερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο συγκριτικά με άλλες επιλογές, όπως για παράδειγμα η οδήγηση του αυτοκινήτου ή η κατανάλωση κρέατος. Με την εξοικονόμηση χρημάτων ηθικά, βιώσιμα και μακροπρόθεσμα, επιλέγουμε πραγματικά αυτό που θέλουμε περισσότερο στο μέλλον.

Θέλουμε επίσης να δείξουμε την εκτίμησή μας συνδυάζοντας το τακτικό μας πακέτο δωρεάς + 10 δέντρων το μήνα, επεκτείνοντας την προσφορά πέρα από τα 164 δέντρα. Θα σας προσφερθούν κάποια δέντρα μπόνους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μία από αυτές τις εκδηλώσεις και να πάρετε το εισιτήριό σας – το οποίο είναι δωρεάν.

  • Στοκχόλμη – Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, 18.00 – περίπου 20.00
  • Γκέτεμποργκ – Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου, 18.00 – περίπου 20.00
  • Μάλμε – Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, 18.00 – περίπου 20.00

Ελπίζουμε να σας δούμε, καθώς θα παρουσιάσουμε και άλλα νέα που πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα εκτιμήσετε.

Θερμούς χαιρετισμούς,
Better Globe


Ξεκινήστε να εξοικονομείτε σε δέντρα ή κρατήστε μια θέση σε ένα webinar

Αν θέλετε επίσης να πάρετε και εσείς μέρος, να κάνετε καλό, συμβάλλετε σε έναν καλύτερο κόσμο και να διαχειριστείτε τις αποταμιεύσεις σας με ηθικό, βιώσιμο και μακροπρόθεσμο τρόπο χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Παρακαλούμε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ στην ιστοσελίδα, εάν έχετε άλλες ερωτήσεις. Έχουμε μια σελίδα Συχνών ερωτήσεων με τις 50 πιο συχνές ερωτήσεις και φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@betterglobe.com.

Απάντηση

Χωρίς σχόλια