Ο Ισαάκ ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να χρηματοδοτηθούν από την Julie και τον Rino Solberg, τους ιδρυτές του Better Globe. Πριν από δύο μέρες, παντρεύτηκε την Deborah και σχεδιάστηκε ο γάμος να συμπέσει με την άφιξη των επισκεπτών μας.

Όταν ο Rino έγινε πενήντα ετών, πριν από 25 χρόνια, ο ίδιος και η σύζυγός του Julie σκέφτηκαν τι θέλουν να κάνουν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Η Τζούλι ήταν απόλυτα πεπεισμένη ότι ήθελε να περάσει το χρόνο της βοηθώντας τα παιδιά στην πατρίδα της, την Ουγκάντα, και να τους δώσει ένα καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή. Ξεκίνησαν από κοινού τη φιλανθρωπική οργάνωση Child Africa, μια εγγεγραμμένη ΜΚΟ (μη κυβερνητική οργάνωση). Με τα χρόνια, έχουν βοηθήσει χιλιάδες παιδιά τόσο στην εκπαίδευση τους όσο και στην ευκαιρία να έχουν ένα εντελώς νέο μέλλον.

Όταν εσείς, ως πελάτης, αγοράζετε ένα πακέτο δωρεάς με δέντρα , ένα μικρό μέρος των χρημάτων πηγαίνει στην κατασκευή, στην ανακαίνιση και στην αγορά σχολικών κτιρίων, τα οποία λειτουργεί το Child Africa. Οι δραστηριότητές τους χρηματοδοτούνται με επιχορηγήσεις τόσο από δικούς τους χορηγούς όσο και από τα πακέτα δωρεών μας. Ο Ισαάκ είχε την ευκαιρία να βοηθηθεί, όταν ήταν ακόμη παιδί, από τις δράσεις του Child Africa,και τώρα είναι ένας μορφωμένος ενήλικας, ο οποίος θέλει να ακολουθήσει πολιτική καριέρα και να έχει θετική επίδραση στη χώρα του.

Elisabeth at the local hairdressing salon
Η Elisabeth στο τοπικό κομμωτήριο
The Scandinavian guests
Οι Σκανδιναβοί καλεσμένοι
The Scandinavian guests are seated
Οι Σκανδιναβοί καλεσμένοι στο τραπέζι τους
Deborah's bridesmaids
Οι παράνυμφοι της Deborah
The flower girls
Τα παιδιά με τα λουλούδια
Isaac and Deborah on their way out of church
Ο Isaac και η Deborah βγαίνοντας από την εκκλησία
The red carpet at the party
Το κόκκινο χαλί στο πάρτι
The guests were divided into different sections
Οι καλεσμένοι χωρίστηκαν σε δύο μέρη
Isaac and Deborah
Isaac και Deborah
Thank you cards that were handed out to the guests
Οι ευχαριστήριες κάρτες που δόθηκαν στους καλεσμένους
Wedding ceremony
Γάμος
Rino, Isaac, Deborah and Julie
Rino, Isaac, Deborah και Julie
The cake in the background
Στο βάθος, η γαμήλια τούρτα
The party went on well into the night
Το πάρτι κράτησε μέχρι το πρωί

Ξεκινήστε να εξοικονομείτε σε δέντρα ή κρατήστε μια θέση σε ένα webinar

Αν θέλετε επίσης να πάρετε και εσείς μέρος, να κάνετε καλό, συμβάλλετε σε έναν καλύτερο κόσμο και να διαχειριστείτε τις αποταμιεύσεις σας με ηθικό, βιώσιμο και μακροπρόθεσμο τρόπο χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Παρακαλούμε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ στην ιστοσελίδα, εάν έχετε άλλες ερωτήσεις. Έχουμε μια σελίδα Συχνών ερωτήσεων με τις 50 πιο συχνές ερωτήσεις και φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@betterglobe.com.

Απάντηση

Χωρίς σχόλια