Με μεγάλη ευχαρίστηση ξεκινούμε αυτή τη νέα ιστοσελίδα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο στόχος μας ήταν να μπορέσουμε να δείξουμε σε όλους εσάς όλες τις θετικές αλλαγές που έχουν προκύψει χάρη στις αποταμιεύσεις και στα δέντρα σας. Τα πακέτα δωρεών και τα δέντρα που αγοράζετε φέρνουν πραγματικά τη μεγάλη διαφορά στην περιοχή. Στη νέα μας ιστοσελίδα θα έχετε πρόσβαση σε πολλές καινούριες πληροφορίες, εικόνες, video, ταξιδιωτικές ιστορίες, νέα και άλλα, για τα οποία είμαστε υπερήφανοι και θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Δύο χρόνια πριν, ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό και τη κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας. Αυτό το κάναμε μαζί με έναν από τους Σουηδούς πρέσβεις μας, την Green Bee AB. Συνεργαζόμασταν με τους πρέσβεις από τη Green Bee για περισσότερα από 10 χρόνια και είναι οι πρέσβεις που έχουν επισκεφθεί πιο τακτικά την επιχείρηση μας στην Ανατολική Αφρική. Είναι επίσης συνέταιροι που έχουμε δουλέψει μαζί. Έχουν τεκμηριώσει τις επισκέψεις τους με πολλές εικόνες, παίρνοντας συνεντεύξεις, γράφοντας ταξιδιωτικές ιστορίες και γυρίζοντας video clip και αυτό είναι κάτι που θα θέλαμε να μοιραστούμε με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Αφού ξεκινήσαμε την ιστοσελίδα στα Σουηδικά για ένα έτος, τη δοκιμάσαμε εκτενώς και λάβαμε πολλά θετικά σχόλια, τώρα επιλέξαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα προς το σημείο όπου κατευθύνουμε την επιχείρηση μας. Τώρα μπορούμε με υπερηφάνεια να ανακοινώσουμε ότι δημοσιεύσαμε τη σελίδα, με την ίδια εμφάνιση, περιεχόμενο και δομή στις ακόλουθες γλώσσες με αυτά τα URL:

  • Αγγλικά – www.betterglobe.com
  • Ισπανικά – www.betterglobe.es
  • Γαλλικά – www.betterglobe.fr
  • Πορτογαλικά – www.betterglobe.com.br
  • Σουηδικά – www.betterglobe.se
  • Δανέζικα – www.betterglobe.dk
  • Νορβηγικά – www.betterglobe.no
  • Ελληνικά – www.betterglobe.gr

Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι μέσα από αυτή την ιστοσελίδα θα μεταφέρουμε με πιο αποτελεσματικό τρόπο την σημαντικότητα όσων κάνουμε με την επιχείρηση μας και είμαστε υπερήφανοι και ευτυχείς με αυτό. Ελπίζουμε ότι θα μας δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσουμε περισσότερα νέα και περισσότερες γλώσσες σύντομα. Ευχαριστούμε και πάλι που αγοράζετε δέντρα και πακέτα δωρεών.


Save some of your money in trees and help reduce poverty

We invite you to make a difference in East Africa and contribute to a better world. Your trees will be managed in an ethical, sustainable, and long-term way. Click on the link to our shop and make a socially responsible purchase today. With us, it is profitable to help others.

Απάντηση

Χωρίς σχόλια