Σήμερα είναι μία από τις αγαπημένες μας ημέρες και ελπίζουμε ότι ισχύει το ίδιο και για τους πελάτες μας. Όλες οι πληρωμές για τα δέντρα που αγοράστηκαν και φυτεύτηκαν από το 2006 έως το 2014, έχουν ολοκληρωθεί.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους 6.751 πελάτες μας που αγόρασαν δέντρα μεταξύ 2006 και 2014. Μέχρι σήμερα, έχουμε δώσει πάνω από 600.000€ σε επιστροφές. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αγοράσατε δέντρα πιο πρόσφατα, ακόμη και αν δεν έχετε λάβει ακόμη την πρώτη σας πληρωμή…

Τα δέντρα που αγοράζετε συμβάλλουν στο να γίνει μία μεγάλη διαφορά. Έχουν ήδη βοηθήσει με τους εξής τρόπους:

 • Οι άνθρωποι δουλεύουν και είναι σε θέση να υποστηρίξουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους, μειώνοντας έτσι τη φτώχεια.
 • Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να πάνε στο σχολείο και να αποκτήσουν καλή εκπαίδευση.
 • Οι οικογένειες έχουν πρόσβαση σε μικροδάνεια.
 • Τα δέντρα βελτιώνουν το περιβάλλον και μειώνουν την κλιματική αλλαγή, δεσμεύοντας το διοξείδιο του άνθρακα, σταματώντας την ερημοποίηση και αποτρέποντας τη διάβρωση του εδάφους.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα αποτελέσματα του τρέχοντος έτους σε αυτό το άρθρο.

Επανεπενδύστε την απόδοση με έκπτωση 1€ ανά δέντρο μέχρι τις 14/12

Τα τελευταία χρόνια, προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να επανεπενδύσουν την απόδοση σε νέα δέντρα. Είναι καλό τόσο για την επιχείρησή μας, για τους ανθρώπους που ζουν εκεί, για το περιβάλλον μας και για εσάς ως ιδιοκτήτη δένδρων. Έτσι, ενθαρρύνουμε την επανεπένδυση δίνοντας έκπτωση 1 ευρώ ανά δέντρο που αγοράστηκε με χρήματα της επιστροφής.

Πληρώνετε μόνο 16€ αντί για 17€. Η απόδοση των νέων δέντρων θα είναι 17€ ως συνήθως, επομένως είναι μια καλή συμφωνία που αυξάνει το το ποσό της αναμενόμενης απόδοσης.

Εάν είστε ένας από τους 6751 πελάτες που έλαβαν απόδοση στα τέλη Νοεμβρίου, τότε μπορείτε να επιλέξετε να την επενδύσετε εκ νέου και να λάβετε έκπτωση 1€ ανά αγορασμένο δέντρο. Για να επωφεληθείτε από την προσφορά:

 • Μεταβείτε στο betterglobe.se/login/
 • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Better Globe με τον αριθμό του πελάτη
 • Κάντε κλικ στα “Προϊόντα” στο αριστερό μενού (1)
 • Κάντε κλικ στην επιλογή “Αυτόματη αγορά από λογαριασμό BG” (2)
 • Δηλώστε ότι θέλετε να αγοράσετε δέντρα, πακέτα δωρεών ή και τα δύο. (3)
 • Αναφέρετε το μέγιστο ποσό που θα επενδύσετε ή αφήστε το πεδίο κενό για επενδυθεί εκ νέου ολόκληρο το ποσό
 • Επιλέξτε “Πραγματοποίηση των τακτικών αγορών ετησίως” (4)
 • Πατήστε “αποθήκευση”
 • ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Λάβετε υπόψη ότι είστε υποχρεωμένος να συμπεριλάβετε αυτήν την επιστροφή στη φορολογική σας δήλωση.

Αν χρειάζεστε βοήθεια με αυτές τις ρυθμίσεις, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε άμεσα και έμμεσα στους στόχους των ΗΕ για βιώσιμη ανάπτυξη. Ελπίζουμε ότι είστε πολύ ευχαριστημένοι με τις σας αγορές και τη συμβολή σας σε έναν καλύτερο κόσμο.


Ξεκινήστε να εξοικονομείτε σε δέντρα ή κρατήστε μια θέση σε ένα webinar

Αν θέλετε επίσης να πάρετε και εσείς μέρος, να κάνετε καλό, συμβάλλετε σε έναν καλύτερο κόσμο και να διαχειριστείτε τις αποταμιεύσεις σας με ηθικό, βιώσιμο και μακροπρόθεσμο τρόπο χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Παρακαλούμε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ στην ιστοσελίδα, εάν έχετε άλλες ερωτήσεις. Έχουμε μια σελίδα Συχνών ερωτήσεων με τις 50 πιο συχνές ερωτήσεις και φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@betterglobe.com.

Απάντηση

Χωρίς σχόλια