Εμείς, το Better Globe, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παλιούς και τους νέους πελάτες μας για τον προηγούμενο χρόνο. Το έτος 2017 ήταν με πολλούς τρόπους ένας σημαντικός χρόνος για εμάς που δουλεύουμε γενικά με το και για το Better Globe.

Σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο θέλουμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό που προσφέρει το Better Globe. Ως εκ τούτου, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες θα ήταν χρήσιμες να εξετάσουμε στην αρχή αυτού του ολοκαίνουργιου έτους.

20 δέντρα μπόνους με 100% επιστροφή

Όλοι οι πελάτες που αγοράζουν τακτικά ένα πακέτο δωρεάς και δέκα δέντρα ανά μήνα κατά τη διάρκεια του 2018, από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο, λαμβάνουν 20 δέντρα σε μπόνους στο τέλος του έτους. Αυτά τα δέντρα μπόνους αναμένεται να φέρουν απόδοση της τάξης των 34.153€. Πρόκειται για την καλύτερη επιλογή για τις τακτικές αγορές και ωφελεί επίσης την καθημερινή δουλειά του Better Globe.

Μπορείτε να ορίσετε τις τακτικές αγορές σας κάτω από την καρτέλα “Προϊόντα”  και έπειτα από τις καρτέλες “Αγορά μηνιαίων πακέτων δωρεών” και “Αγορά δέντρων μηνιαίως” στα αριστερά όταν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Better Globe.

Ένα πακέτο δωρεάς και δέκα δέντρα ανέρχονται σε μηνιαία επένδυση της τάξης των 223€. Σε ετήσια βάση, συμπεριλαμβανομένων των δέντρων μπόνους, αυτό θα σας δώσει 164 δέντρα στην τιμή των τιμή 2.676€. Η απόδοση από ένα τέτοιο “επενδυτικό έτος” ανέρχεται συνολικά σε 34.153€. Φυσικά, είναι δυνατό να αγοράσετε ακόμα περισσότερα δέντρα, αλλά το μπόνους παραμένει το ίδιο.

Γίνετε ένας “Έξυπνος Πελάτης”

Ένας άλλος τρόπος να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δέσμευσή σας προς το Better Globe είναι να γίνετε ένας “έξυπνος πελάτης”. Ένας έξυπνος πελάτης λαμβάνει επίσης ένα πακέτο δωρεάς κάθε μήνα, αλλά φροντίζει να είναι δωρεάν. Θεωρούμε ότι αυτό είναι πολύ ευφυές και για αυτό θέλουμε να σας εξηγήσουμε πώς λειτουργεί.

Με τον κωδικό AID (αριθμός πελάτη), που αποτελείται από 4-5 αριθμούς, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σύνδεσμο προς την αρχική σελίδα του Better Globe.  Προσθέστε “/” στη διεύθυνση της ιστοσελίδας Better Globe και έπειτα συμπληρώστε τον κωδικό AID.  Για παράδειγμα: www.betterglobe.com/01234, αλλά αντί του “01234” προσθέτετε το δικό σας προσωπικό κωδικό AID. Αυτό γίνεται ο δικό σας σύνδεσμος και όταν κάποιος τον χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει λογαριασμό στο Better Globe, ως νέος πελάτης, συνδέεται με εσάς.

Αν έχετε τουλάχιστον έξι πελάτες, που συνδέονται με εσάς και αγοράζουν πακέτα δωρεών, θα έχετε το δικό σας πακέτο δωρεάς δωρεάν δύο μήνες αργότερα. Αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στην πολιτική επιστροφής των 14 ημερών.

Όταν οι πελάτες που είναι συνδεδεμένοι με εσάς αγοράζουν μηνιαία πακέτα δωρεών, λαμβάνετε δωρεάν το δικό σας πακέτο, κάθε μήνα. Θεωρούμε ότι αυτό είναι έξυπνο και γι ‘αυτό καλούμε αυτούς τους πελάτες “Έξυπνους πελάτες”.

Συνδεδεμένοι με εσάς πελάτες

Οι πελάτες που είναι συνδεδεμένοι με εσάς είναι συνήθως μέλη της οικογένειας, παιδιά και εγγόνια, φίλοι ή ίσως η σας επιχείρηση. Λάβετε υπόψη ότι οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους, μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να γίνουν πελάτες με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω.

Υπάρχουν ωστόσο ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να έχετε κατά νου. Πρώτα απ’ όλα, όποιος επιλέγει να γίνει πελάτης μέσω υμών μπορεί να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία να πάρει 20 δέντρα μπόνους. Δεν αποτελεί πρόβλημα εάν ξεκινούν με τις κανονικές αγορές τους τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο ή ακόμα και αργότερα. Τότε το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να αντισταθμίσουν αυτό που «έχασαν» νωρίτερα, κάνοντας αυτές τις πρόσθετες αγορές, προκειμένου να φτάσουν στο συνολικό ποσό που απαιτείται μέχρι τον Δεκέμβριο.

Δεύτερον, ένα ίσως επίσης ελαφρώς περίπλοκο ζήτημα: όσοι θέλουν να αγοράσουν περισσότερα από ένα δέντρο ανά μήνα, πρέπει να ενεργοποιήσουν τη ρύθμιση αυτή χειροκίνητα αφού έχουν εγγραφεί ως πελάτες. Στη συνέχεια, πρέπει να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους, να μεταβούν στην καρτέλα “Προϊόντα” και να επιλέξουν την επιλογή μενού “Αγορά δέντρων μηνιαίως” και στη συνέχεια να συμπληρώσουν τον αριθμό των δέντρων που θέλουν να αγοράζουν κάθε μήνα. Αυτό πρέπει να γίνει ανεξάρτητα από τον αριθμό των δένδρων που αγόρασαν κατά την πραγματική εγγραφή.

Tρίτον, εάν έχετε βοηθήσει οποιονδήποτε να γίνει πελάτης μέσω του συνδέσμου και οποιοσδήποτε από εσάς έχει ερωτήσεις ή χρειάζεται κάποια αποσαφήνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση support@betterglobe.com. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε.

Ευχόμαστε ένα ξεχωριστό 2018

Η ομάδα του Better Globe θέλει να διασφαλίσει ότι όλοι οι πελάτες αισθάνονται καλά ενημερωμένοι, αλλά δεν θέλουμε να σας ενοχλούμε συνέχεια. Κάνουμε το καλύτερό για να βρούμε μια ισορροπία που να λειτουργεί για σας. Ελπίζουμε ότι βρήκατε χρήσιμες αυτές τις πληροφορίες και ότι σας βοήθησαν στην επιλογή των μελλοντικών σας επενδύσεων.


Save some of your money in trees and help reduce poverty

We invite you to make a difference in East Africa and contribute to a better world. Your trees will be managed in an ethical, sustainable, and long-term way. Click on the link to our shop and make a socially responsible purchase today. With us, it is profitable to help others.

Απάντηση

Χωρίς σχόλια