Τον Ιούλιο, 20 πελάτες μας επισκέφτηκαν την επιχείρηση, στις περιοχές της Κένυας και της Ουγκάντας. Για δύο εβδομάδες, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη φυτεία και τους εργαζόμενους του Kiambere, τους συμβασιούχους αγρότες στην περιοχή 7Forks, τους αγρότες που έλαβαν μικροδάνεια, τα σχολεία που χτίστηκαν ή ανακαινίστηκαν, το κεντρικά γραφεία στο Ναϊρόμπι και άλλα ενδιαφέροντα, όπως η συνάντηση με εκπροσώπους της κυβέρνησης της Ουγκάντα. Μπορείτε να βρείτε τα σχετικά άρθρα εδώ.

Εφόσον μπορούμε να δεχόμαστε μόνο ένα λεωφορείο με επισκέπτες κάθε χρόνο, φροντίζουμε να ζητήσουμε από τους επισκέπτες να μοιραστούν όλες τις εμπειρίες τους μαζί μας. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζουμε ότι εσείς, ως πελάτης, αισθάνεστε ασφαλής και σίγουρος, γνωρίζοντας ότι τα δέντρα που αγοράσατε κάνουν μεγάλη διαφορά τόσο για τους ανθρώπους, την τοπική κοινότητα όσο και για το περιβάλλον.

Τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο ζωντανό ταξιδιωτικό ημερολόγιο του ταξιδιού μας, όπου οι πρεσβευτές που βρίσκονται σε αυτό το ταξίδι θα μοιραστούν μαζί σας τις εμπειρίες τους. Δείτε παρακάτω τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και κάντε την κράτηση σας το συντομότερο δυνατό, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων.

  • Στοκχόλμη – Δευτέρα, 27 Αυγούστου, 19:00 – 21:00
  • Γκέτεμποργκ – Πέμπτη, 30 Αυγούστου, 18:00 – 19:00
  • Μάλμε– Τρίτη, 21 Αυγούστου, 19.00 – 20.00
  • Έρεμπρο – Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, 12:00 – 14:00
  • Γιένσεπινγκ – Δευτέρα, 24 Σεμπτεμβρίου, 18:00 – 19:00

Ελπίζουμε ότι θα εκτιμήσετε την ευκαιρία να λάβετε από πρώτο χέρι πληροφορίες, φωτογραφίες και ιστορίες από τους ανθρώπους που επισκέφθηκαν πρόσφατα τις επιχειρήσεις μας.

Εάν θέλετε να πάρετε κι εσείς μέρος σε ένα ταξίδι στο μέλλον, παρακαλώ ενημερώστε μας, διαδικτυακά, μέσω της φόρμας.

Φιλικούς χαιρετισμούς,
Better Globe


Ξεκινήστε να εξοικονομείτε σε δέντρα ή κρατήστε μια θέση σε ένα webinar

Αν θέλετε επίσης να πάρετε και εσείς μέρος, να κάνετε καλό, συμβάλλετε σε έναν καλύτερο κόσμο και να διαχειριστείτε τις αποταμιεύσεις σας με ηθικό, βιώσιμο και μακροπρόθεσμο τρόπο χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Παρακαλούμε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ στην ιστοσελίδα, εάν έχετε άλλες ερωτήσεις. Έχουμε μια σελίδα Συχνών ερωτήσεων με τις 50 πιο συχνές ερωτήσεις και φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@betterglobe.com.

Απάντηση

Χωρίς σχόλια